Зворотній зв'язок
Зворотній зв'язок
Заповніть всі наведені нижче поля і ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом!
050-20-30-100 067-00-75-300 067-00-76-300 050-20-30-100 sale@msholod.com.ua
Ukr Rus
Ukr Rus
Категорії

Холодильні камери для зберігання морозива

Наявність: На замовлення
Оплата і доставка
Гарантія
Монтаж

Усі люблять морозиво. І чим спекотніше стає на вулиці, тим більше охочих спробувати. Все-таки морозиво – це найбажаніший десерт літа. Його продажі зростають слідом за стовпчиком термометра.

Як підготуватися до літнього сезону? Як водиться, розпочинати підготовку слід заздалегідь. Для зберігання морозива необхідно підготувати окрему камеру, щоб запахи інших продуктів із сильним запахом не зіпсували радість від його придбання. Морозиво дуже примхливий продукт, при -15 ° С воно стає м'яким і може деформуватися під вагою ящиків у стелажі. Тому максимальна температура в камері з морозивом має бути не вищою за -18 °С.

Залежно від наповнювача та виду морозива, термін зберігання, виробник встановлює свої температури зберігання. І зазвичай вони нижчі (-22 ... -25 ° С). У камерах температурою від -18 до -30 ° С морозиво можна зберігати від одного до шести місяців, залежно від сорту.

Слід заздалегідь прорахувати площу камери. Врахувати додаткову площу для проходів та площу для розкладання розносортного морозива в різних стелажах. Адже сортувати та набирати замовлення у камері з такими температурами не дуже комфортно. Висота камери зазвичай стандартна - 2,2 ... 2,8 м. Дозволяє складувати ящики на максимально допустиму висоту і залишається простір для вільного повітрообміну в камері.

У спеку підтримувати необхідну температуру камери стає важче. Крім збільшених теплоприток від навколишнього повітря, додається швидкість обороту продукції в камері (влітку всі хочуть з'їсти холодного морозива). Тому варто прислухатися до рекомендацій проектувальників та встановити холодильну систему з невеликим запасом потужності. Це убереже Вас від зайвих хвилювань у літню спеку. Необхідно передбачити встановлення пластикових завіс на вході в камеру, це суттєво скоротить час роботи холодильного агрегату та заощадить ваші гроші. Бажано також передбачити влаштування тамбуру. Він дозволить відсікти надходження значної кількості теплого повітря в камеру при завантаженні камери, а також проводити сортування замовлень у більш комфортних умовах.

Холодильна камера для зберігання морозива

Після визначення обсягу та габаритів камери, а також необхідних умов для зберігання слід звернутися до фахівців. Вони розрахують та запропонують найбільш економічно вигідний для замовника варіант улаштування теплоізоляції камери, а також підберуть комплект холодильного обладнання з необхідними характеристиками, порекомендують оптимальну схему розміщення обладнання з урахуванням побажань Замовника.

Замовити зворотній дзвінок