- Устаткування на замовлення
- Виносний холод
-
Автоматика
Автоматика
- Вентилятори
- Конденсатори
- Контролери
-
Мідь
Мідь
- Моноблок Zanotti
- ПВХ штори
- Пластинчастий теплообмінник
-
Повітроохолоджувачі
Повітроохолоджувачі
- Сендвіч-панелі ППУ
- Спліт-система Zanotti
- Фреон та масла
-
Холодильні агрегати
Холодильні агрегати
- Холодильні двері
- Холодильна магістраль
-
Холодильний компресор
Холодильний компресор
Холодильне обладнання для зберігання молочних продуктів
Умови зберігання молочних продуктів
Наявність: На замовлення |
Оплата і доставка |
Гарантія |
Монтаж |
У кожному бізнесі, пов'язаному з виробництвом та зберіганням молочних продуктів, першорядним завданням є правильний вибір обладнання не тільки технологічного, а й холодильного.
Ми пропонуємо цілий комплекс послуг з проектування, монтажу та технічного обслуговування холодильних камер та холодильного обладнання для зберігання всіх видів молочної продукції. Наші фахівці мають повну інформацію про умови зберігання всіх видів молочних продуктів.
Тверді, великі сири краще зберігати при температурі від 0 до – 5, сметани +2…+4, вершкове масло -10…+6, молоко +4…+8, майонез від 0 до +18, маргарин від -10 до +10 і так далі. Таким чином, перевага середньотемпературних холодильних камер в тому, що виходячи з діапазону температур, що підтримуються ними, існує можливість здійснювати зберігання всього асортименту молочної продукції.
Все пропоноване нами обладнання повністю сертифіковане та відповідає всім ГОСТам. Ми пропонуємо не лише продаж, а й проектування, монтаж під ключ та подальше технічне обслуговування. Наші фахівці мають величезний досвід вирішення завдань, пов'язаних із підтриманням правильного режиму зберігання молочної продукції.
Наша продукція
Повний пакет послуг під час продажу
При прийнятті клієнтом рішення про придбання обладнання, наші фахівці можуть виїхати на місце, щоб професійно оцінити завдання поставлене клієнтом, провести консультацію стосовно будь-якого питання, пов'язаного із зберіганням продукту. Насамперед, ми враховуємо розміри та планування приміщення, в якому здійснюватиметься монтаж обладнання. Причому ми беремо до уваги багато різних параметрів, таких як мікроклімат у приміщенні, наявність та потужність систем вентиляції, тип молочної продукції, вантажообіг, початкова температура продукту, час за який потрібно провести термічну обробку тощо.
Після цього проводиться підбір оптимальної потужності холодильного агрегату, необхідної для компенсації всіх теплопритоків, що надходять в охолоджуваний об'єм. Важливим моментом нашої проектної частини є те, що ми беремо до уваги енерговитратність підібраного обладнання, знижуючи до мінімуму витрати на електроенергію. Лише після уточнення та погодження з клієнтом усіх нюансів та його побажань, ми приступаємо до монтажу холодильного обладнання та теплоізоляційного блоку (холодильна камера).
Якість проведення монтажних робіт також знаходиться на високому рівні, завдяки високій кваліфікації монтажних бригад та використанню якісного дорогого інструменту. Все перераховане вище, а також ціни, які Вас приємно здивують, послужать чудовим початком для вашого бізнесу.